Spoor12 trekt een ander jasje aan, krijgt een andere naam, krijgt waarachtig een heus label. 

Deze onrustige roerige periode is, naast het uitzichtloos verplaatsen van voorstellingen, spelen voor 30 man publiek en het eindeloos geruststellen van artiesten ook gebruikt om na te denken over de positie van Spoor12 als impresariaat. In een ver verleden werd in Eindhoven, in een verlaten loods, aan het spoor, op nummer 12, een groot techno feest georganiseerd. Om dat feest goed te kunnen organiseren was een gang naar de Kamer van Koophandel noodzakelijk. Zo ontstond Spoor12.

Later werd die entiteit gebruikt om voorstellingen, als impresariaat aan de Nederlandse en Vlaamse theaters aan te bieden. Eigenlijk min of meer per ongeluk. Het begon met de voorstelling ‘Oorverdovend’, door Javier Guzman. Het was leuk en enthousiasmerend om programmeurs uit het hele land te spreken en ervaringen uit te wisselen. Zoetjes aan smaakte dat naar meer. Rustig en zorgvuldig werd gewerkt aan de uitbreiding van ‘de stal’. De succesvolle productie ‘Geen Paniek’ door Bram Bakker en Marjolijn van Kooten volgde. Waarna ook andere artiesten aansluiting vonden bij Spoor12. Met een klein, hecht team wordt gewerkt aan de tourneeplanning van onze helden. Er wordt zorgvuldig gewerkt aan de promotie van iedere artiest en voor alle artiesten is er sprake van een plan. Een bedoeling, een doel. Tot op heden met succes. Veel aanvullend werkplezier wordt geput uit de ontwikkeling en uitvoering van eigen producties zoals o.a. ‘The Backstage Comedy Tour’, ‘Mijn man begrijpt me niet’ en ‘Mad Science’. Maar hoe lekker Spoor12 ook bekt, gevoelsmatig klopte het niet meer.

Een heroverweging van de bedrijfsnaam, juist in deze tijd, kwam dus als vanzelfsprekend. Het moest wel nog eventjes gedaan worden. Het is Fine Label geworden. Fijne producties, met en door fijne mensen. Met een label. Een label als kwaliteitskeurmerk, maar zeker ook ter categorisering van onze diensten en producties. Het zou leuk zijn als je ons op sociale kanalen wil volgen. Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website. Het aanbod voor 2021-2022 is via hier te bekijken. Al onze artiesten willen graag komen spelen, ook voor 30 personen of met de 1,5 meter capaciteit. Dit graag altijd in overleg. 

Onze mailadressen vanaf heden:

Dries Floris | dries@finelabel.nl
Maaike Vinck | maaike@finelabel.nl
Merel Sengers | merel@finelabel.nl
Zepha van Beckum | zepha@finelabel.nl
Job Jansen | job@finelabel.nl