NEIL DIAMOND MEMORIES

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’… De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

De Nederlandse Neil Diamond Memories Band neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70. Vooral naar zijn legendarische concerten zoals ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’.

De Neil Diamond Memories Band bestaat uit ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten. Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories Band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerken. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!