Eindelijk kan de theatertour van ‘Mijn man begrijpt me niet’ worden hervat.

WEGENS GROOT SUCCES; REPRISETOURNEE ‘MIJN MAN BEGRIJPT ME NIET’

Een feelgood toneelstuk vol herkenbare situaties dat sinds oktober 2019 in de Nederlandse theaters te zien is. Vanwege een enorm succesvolle tournee vindt van september tot en met november 2021 de reprisetournee plaats. Ook u moet deze productie gezien hebben!

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien…

Tickets
De voorstelling is van september tot en met november 2021 in zo’n 35 theaters in Nederland te zien. Benieuwd of de dames ook bij jou in de buurt spelen? Bekijk dan de complete speellijst op www.mijnmanbegrijptmeniet.nl en bemachtig direct tickets!