LISANNE DIJKSTRA

Lisanne Dijkstra is afgestudeerd theatermaker/docent en liep onder andere stage bij Toneelgroep Amsterdam. Daarnaast vervulde ze de hoofdrol in ‘Meisje van Yde’ en ‘Anastasia’.

Ze begon haar TikTok account op 10 mei 2020. Dit doordat ze pardoes werkeloos thuis zat door Corona. Een jaar later heeft ze ruim 500.000 volgers en still counting! Haar TikTok account getiteld ‘MIJN THEATERBREIN’ is één van de meest succesvolle van Nederland. Ze bedient een enorm groot publiek met haar theatrale typetjes. Haar creativiteit en haar theaterskills slaan aan. En hoe! Filmpjes werden inmiddels meer dan 10 miljoen keer geliked!

Lisanne schuwt kwetsbare onderwerpen niet in haar TikTok filmpjes. Ze verwerkt met ogenschijnlijk groot gemak actuele thema’s in haar creaties. Maar bovenal gebruikt ze humor. Ze kan zingen als de beste en is ongekend goed in het maken van theater. Dat gaat ze nu dus ook doen!

Lisanne is artistiek, creatief en bevlogen. Door haar passie voor theater en muziek is ze in staat om mensen te raken met haar verhaal. Maar vergis je niet: er mag ook gelachen worden, heel veel gelachen worden zelfs! Lisanne zorgt gegarandeerd voor nieuw publiek in de theaterzalen!