LISA STAAL

Lisa Staal is inspirator, spreker, coach en auteur van vier inspirerende boeken die je laten schateren en je diep weten te raken. Lisa richtte de stichting Girl Project op voor kwetsbare meiden. Daarvoor ontving zij de Tineke Trofee. Inmiddels is ze de nieuwe columnist van Story waar ze een boekje open doet over haar avonturen met bekende mensen!

Lisa Staal, eens de muze van Corneille, leidde een turbulent leven. Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Ze werkte jarenlang als journalist voor de televisie en had haar eigen succesvolle talkshow ‘In Bed Met’. Als ‘Doctor Love’ verschijnt ze geregeld in de media en haar vierde boek ‘De mannen van Staal’ is onlangs gelanceerd. 

Als jonge vrouw had Staal een enorm gebrek aan eigenwaarde, ze was een pleaser in vele opzichten! 

Gedurende haar reis, zoekende naar liefde en geluk ontwikkelde zij zich tot een sterke liefdevolle onafhankelijke vrouw die anderen de weg wijst naar het geluk!

Verwacht geen theatergoeroe, Lisa is een echte entertainer. Ze laat je schaamteloos een kijkje nemen in de wereld van de high class escortwereld en dat is smullen! De vrouwen hangen aan haar lippen. 

‘Van Shit naar Heppienezz’, laat vrouwen nadenken over hun eigen leven en de keuzes die ze gemaakt hebben.  Hoe jouw opvoeding je toekomst bepaalt, liefde, relaties, seks, voor jezelf opkomen als vrouw, geluk en je 

allermooiste (liefdes)leven leiden, het komt allemaal aan bod. Een ding is zeker, je gaat geïnspireerd naar huis!