LISA STAAL

Als jonge vrouw had Lisa Staal een enorm gebrek aan eigenwaarde, ze was een pleaser in vele opzichten. Gedurende haar reis, zoekende naar liefde en geluk ontwikkelde zij zich tot een sterke liefdevolle onafhankelijke vrouw die anderen de weg wijst naar het geluk.

Lisa is een echte entertainer! In haar eerste theatershow ‘Van Shit naar Heppienezz’ laat Lisa vrouwen nadenken over hun eigen leven en laat je schaamteloos een kijkje nemen in de wereld van de high class escort. Dat is om te smullen! ‘Van Shit naar Heppienezz’ heeft een inspirerende boodschap voor alle vrouwen. Liefde, relaties, seks, voor jezelf opkomen en je allermooiste (liefdes)leven leiden, het komt allemaal aan bod. Eén ding is zeker, je gaat geïnspireerd naar huis!

Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Ze werkte onder andere als matchmaker voor de elite en de hoger opgeleide single en werkte jarenlang als journalist voor de televisie. Ze schreef vier inspirerende boeken en haar nieuwste boek ‘De mannen van Staal’ ontvangt lovende kritieken. Daarnaast was ze columnist van Story waar ze een boekje open deed over haar betaalde bed-avonturen met BN’ers.